Tot 68 personen

De Kerk

Onze grootste accommodatie, De Kerk, is in 1982 verbouwd en gaan dienen als groepsaccommodatie van Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt met beneden slaapkamers en boven een grote eetzaal. Boven is ook een grote keuken gerealiseerd waar voor 130 man gekookt kan worden. Ook bevindt zich hier een bar met tapinstallatie, een professionele geluidsinstallatie en een beamer met scherm.

GROTE ZAAL
SFEERVOL
PROFESSIONELE KEUKEN
11 SLAAPKAMERS
EXCLUSIEVE VERHUUR
Tot 22 personen

Het Dorpshuis

'Het Dorpshuis' is volledig verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Hier vindt u twee grote slaapkamers met in totaal 22 slaapplekken en een gezellige woonkamer. Hier is ook een keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze accommodatie is dan ook uitstekend geschikt voor kleinere groepen.

COMPACTE ACCOMMODATIE
TWEE SLAAPKAMERS
EIGEN BADKAMER
AAN BINNENPLAATS
OVERDEKTE PICKNICKPLAATS
AAN HET WATER
Tot 35 personen

Het Huis

Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden- en bovenverdieping. De huiskamer is opgedeeld in twee ruimtes die niet geheel van elkaar gescheiden zijn en wordt verwarmd door middel van twee gaskachels. Deze ruimte is in combinatie met het naastgelegen 'Houten Gebouw' geschikt voor ongeveer 40 personen.

TWEE GEBOUWEN
NAAST ELKAAR GELEGEN
DRIE SLAAPKAMERS
GEZELLIGE WOONKAMER
SEPARATE KEUKEN
AAN BINNENPLAATS

VEILIGHEID

Alle kamers zijn voorzien van rookmelders, en er zijn duidelijke nooduitgangen. We besteden veel aandacht aan het voorkomen van legionella en laten onze warmwaterinstallaties regelmatig controleren.

LEUKE ACTIVITEITEN

Vergeet niet de activiteiten in de omgeven te bekijken! Er is van alles te doen en te beleven.

0
Accommodaties
000
Bedden
00
Douches
00
Toiletten
00
Valken
0
Motorvlet
0
Sloep