WAT IS ER IN DE OMGEVING TE DOEN?

Zeil- of surfclinic Idskenhuizen 0 km

Ga lekker het water op tijdens je verblijf! Boek vooraf een zeil- of surfclinic en vaar over de Friese Meren onder begeleiding van onze instructeurs!

Bootverhuur Idskenhuizen 0 km

Huur eens een motor- of zeilboot tijdens je verblijf! De boten liggen bij Neptunus voor de kant. Je kunt ze zelf varen, of huur er een schipper of instructeur bij.

Fiestverhuur Idskenhuizen 0 km

De fietsen worden op locatie afgeleverd. Vanaf Neptunus gaan verschillende fietsroutes die u door het prachtige Friesland brengen. Een mooie pontjesroute, de hele Elfstedentocht of een relaxte route langs diverse terrasjes. Ook elektrisch, kinderfietsen of tandems.

Golf(clinic) Legemeer 1 km

Leer de beginselen van het golfen van een golfpro of ga afslaan op de driving range. Op deze 18-holes baan speelt u op mooie, grote en ruime greens, strategisch geplaatste (water)hindernissen en prachtige fairways.

Zwemmen Joure 10 km

Subtropisch zwemparadijs. Beleef spannende avonturen in de jungle van de snelle wildwaterbaan, spetter van de verschillende glijbanen of leef je uit in de hoge golven van het golfslagbad of trek rustig een baantje. Verder is er een buitenzwembad en voor de allerkleinsten een peuterbadje.

Skiclinic Joure 10 km

Altijd al (beter) willen leren skiën of snowboarden? Ondanks het ontbreken van sneeuw leer je op de rollerbaan in ons indoor skicentrum de techniek perfect aan.

Boerenspellen Delfstrahuizen 10 km

Boerderijrecreatie. Diverse activiteiten op de boerderij, waaronder fierljeppen, boerengolf, hooivorkdarten en boerenknotshockey.

Woudagemaal Lemmer 10 km

Een magistrale beleving van stoom, architectuur en water. Beleef het leukste dagje uit bij het Unesco Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal; het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld.

Waterskiën Sneek 15 km

Waterskiën en wakeboarden is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én spectaculair om naar te kijken. Heb je nog nooit gewaterskied? Op deze waterskibaan heb je zo de eerste vaardigheden onder de knie en kun je wellicht al een hele ronde skiën.

Berenburg proeverij Sneek 15 km

Bij Weduwe Joustra in Sneek wordt Beerenburg gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar uiteraard ook van de Beerenburg, die écht lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest.

Duck Tour Sneek 15 km

Maak een toertocht door het Friese landschap met een originele 2CV! Beleef het gevoel van vroeger weer of laat je verrassen door een geheel nieuwe ervaring. Rol het dakje open en rijden maar!

Jumpstyle Heerenveen 15 km

Leef je lekker uit op de 38 aaneengeschakelde trampolines met obstakels! Flikflakken maken op de tumbling lane, salto's oefenen en altijd zacht landen in de foampit, of stunten van de stunttoren in de heerlijke zachte airbag. 1000 m2 springplezier.

Schaatsen Heerenveen 15 km

De geoefende schaatser, de niet­-sportieve maar wel enthousiaste schaats­liefhebber en de aller­kleinste krabbelaar; iedereen kan bij Thialf terecht. Ook als je de schaatsen niet onderbindt: benieuwd naar de machinekamers of de juryruimten? Het kan bij Thialf.

Klimmen Heerenveen 15 km

Klimmen voor beginners én gevorderden doe je bij Mountain Network in Heerenveen. Ontdek de uitdagende klimmuren geschikt voor sportklimmen en boulderen, gevestigd onder de tribune van het Abe Lenstra Stadion.

Escape Room Heerenveen 15 km

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen en door het oplossen van puzzels en raadsels, de kamer binnen een bepaalde tijd (meestal een uur) proberen te verlaten.

Pitch & Putt Koudum 25 km

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen, ook zonder golfervaring. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.